Web Design

Realizojmë faqe interneti cilësore dhe efikase në mënyrë që të komunikojnë vlerat e brand-it tuaj dhe të rrisin imazhin për një produkt ose shërbim. Zhvillojmë ide origjinale duke transformuar faqen tuaj në një instrument efektiv për rritjen e audiencës.
Suksesi është gjithmonë i bazuar në një strategji të qëndrueshme.

Keni një objektiv? Ejani të programojmë së bashku hapat për arritjen e tij...

Konceptimi i dizajnit dhe krijimi i logo-ve
Mirë- projektimi i logos shërben si një horizont i ri për zhvillimin e marketingut të brand-it.
Dizenjimi i ndërfaqeve të përdoruesit
Konceptojmë dizenjimin e një ndërfaqe, për të krijuar një eksperiencë të thjeshtë navigimi për përdoruesit.
Dizenjimi Responsiv
Krijojmë faqe interneti që përshtaten në mënyrë grafike automatikisht me pajisjen me të cilën janë shfaqur (kompjuter me rezolucione të ndryshme, tabletë, smartphone, celular, web tv), duke minimizuar nevojën e ri-dimensionimit dhe rrjedhjes së përmbajtjes. Falë një dizajni të efektshëm të krijuar nga agjencia jonë, do të shkëlqeni menjëherë.

Web Development

Zhvillojmë faqe interneti responsive me funksionalitetet e duhura, duke i ofruar audiencës tuaj zgjidhje dhe lehtësi në navigim. Ne përdorim framework-et dhe libraritë më të fundit për të ndërtuar projekte komplekse.

Ndërtojmë faqen tuaj të internetit, duke përdorur sisteme të ndryshme menaxhimi të përmbajtjes (CMS). Në këtë mënyrë keni akses për modifikimin e përmbajtjes lehtësisht dhe në çdo kohë.

Realizimi i një aplikacioni software mund të jetë një proçes kompleks dhe kërkon kohë, por përdorimi i një framework-u inovativ me sintaksën e duhur na ndihmon në ndërtimin më të shpejtë të aplikacionit duke siguruar një strukturë të unifikuar.

Qasja jonë është që të analizojmë se çfarë duhet të bëjnë klientët tanë dhe përdoruesit e tyre. Ne zhvillojmë, duke përdorur kornizat e zhvillimit të standardeve të industrisë, kështu që faqja e internetit është e përshtatur në mënyrë të përkryer për nevojat tuaja.

Digital Marketing

ASL Tech Web, një agjenci dixhitale e dedikuar për të rritur prezencën online të klientëve tanë dhe arritjen e objektivave të tyre, në sajë kjo të integrimit të strategjisë, markës, dizajnit dhe marketingut.
Ekipi ynë i specialistëve të marketingut dixhital do t'ju ndihmojë ne zhvillimin e:

Një strategji gjithëpërfshirëse e Social Media në sajë të një analize të detajuar rreth vizionit të biznesit, hulumtimit të tregut dhe audiencës që ai dëshiron të arrijë.

Ne ofrojmë konfigurime të llogarive te reja, krijim postimesh të një cilësie te lartë, menaxhim dhe optimizim i strategjive marketing, për të rritur vizibilitetin dhe ndërveprimin e duhur të klientëve me faqen, të cilët janë të interesuar për kompaninë tuaj dhe atë që ju mund t'i ofroni.
Raporte të vazhdueshme në lidhje me performancën e marketingut.
Implementimi i strategjive të mediave sociale në: Facebook, Instagram, Linkedin dhe Twitter.

Stafi ynë do t’ju ndihmojë të optimizoni dizajnin, kodin dhe përmbajtjen e website-it tuaj në mënyrë që të arrini një rankim të mirë në rezultatet e kërkimit për keyword-et e dëshiruara. Kjo do t’ju mundësojë të tërhiqni klientët potencialë për biznesin tuaj.

Ofrojmë shërbime profesionale të marketingut pay-per-click. Profesionistët tanë të certifikuar janë në gjendje të ndërtojnë, harmonizojnë dhe optimizojnë vazhdimisht fushatat tuaja,në bazë të një monitorimi të detajuar, për të arritur ROI maksimale.

Një strategji e rëndësishme marketingu, e cila përfshin dizenjim të personalizuar, newsletter-a profesionale dhe e-maile automatike drejt një audience të targetizuar, duke pasur si synim rritjen e trafikut të website-it, brand awareness, gjenerimin e lead-eve, si dhe promovimin e produkteve dhe shërbimeve.

Mobile App Development

Me përkushtimin tonë ndaj nevojave të klientit dhe ekspertizës në zhvillimin e aplikacioneve, dizenjojmë dhe zhvillojmë mobile apps me performancë të lartë, që u japin bizneseve mundësinë për të optimizuar consumer engagement, shitjet dhe besnikërinë. Synimi ynë është të transformojmë konceptet tuaja në zgjidhje të besueshme dhe të fuqishme, me një dizajn perfekt dhe një eksperiencë mahnitëse të përdoruesit.

Pa marrë parasysh se çfarë platforme ose device, do të krijojmë një produkt responsiv, të sigurtë dhe fleksibël të përshtatur për industrinë specifike të klientit, kërkesat e IT dhe synimet e tij.
Agjencia jonë ndjek strategjinë e zhvillimit të aplikacioneve mobile, të fokusuar te përdoruesi. Është shumë e rëndësishme që aplikacioni juaj të flasë me konsumatorin, të ndërveprojë me të dhe të adresojë nevojat e tij. Krijimi i një eksperience optimale të përdoruesit ju ndihmon të rriteni dhe të zgjeroni shtrirjen tuaj. Gjithashtu ofrojmë shërbimet back-end, si: implementimi dhe konfigurimi i serverit, dizenjim dhe zhvillim i bazës së të dhënave, zhvillimi i API dhe cloud.

Përdorim gjuhët e programimit Java dhe Kotlin për të krijuar native apps për Android smartphones, Android Wear dhe Android TV.

Ne sigurojmë native application development në Objective-C dhe Swift për të gjitha platformat e Apple (ioS, watchOS, macOS, tvOS).

E-commerce

Me e-commerce biznesi juaj shndërrohet në një dyqan online, ku të gjithë do të kenë mundësi të porosisin produktet tuaja në kohë reale. Platforma është e përshtatshme për çdo dispozitiv: smartphone, tabletë apo kompjuter. Produktet ngarkohen lehtë në e-commerce dhe mund të shiten kudo, pa dyfishuar punë: me një klik mund të lidhësh ''dyqanin elektronik'' me platformat më të mëdha të shitjes online: Amazon apo E-Bay.

Magento

Integrohet perfekt në eBay dhe PayPal.
Bën katalogimin e produkteve sipas kategorive.
Është ekstremisht i moduluar për t’u përditësuar vazhdimisht.
Ka sistem pagese të sigurtë.
Dyqan shumëgjuhësh.
Autonomi në ngarkimin e produkteve.

Woocommerce

WooCommerce është zgjidhja ideale për të shndërruar faqen tuaj të web-it në e-commerce. Woocommerce është shtesë e Wordpress-it , e aftë të transformojë faqen tuaj në një platformë tregtie elektronike. Ideale për dyqane të vogla online; bën katalogim të produkteve sipas kategorive si edhe integron të gjithë sistemet e pagesave dhe shpërndarjes.

Shopify

Shopify platformë e-commerce e cila kombinon funksionalitetin me çmimin, është i lehtë për t'u përdorur. Ofron mundësi të:
• provoni platformën përpara se të vendosni nëse është e përshtatshme për ju
• është praktike për t’u përdorur nga të gjithë, pa pasur aftësi teknike ose programuese.

Konceptimi i brandit

Brandi është zëri juaj vizual, përcakton vlerat dhe kulturën e çdo kompanie. Është e rëndësishme të përcillni besim, përmes identitetit vizual. Ne punojmë për të krijuar një imazh viziv unifikues, përmes elementëve të cilat janë të rëndësishme për imazhin e brand-it.

Ofrojmë krijimin e:

Logos : projektim, dizenjim dhe krijim të logos, element i cili tregon imazhin dhe vizionin e kompanisë kudo dhe ngado.
Sloganit : slogan i mirë-studiuar, përçon impaktin e dëshiruar për brand-in tuaj në përputhje me filozofinë e kompanisë.
Fletëpalosje dhe kartëvizita: japin informacion rreth kompanisë.

Gjithashtu çdo klient do të ketë një ''brandbook'', i cili do të shërbejë si guidë për ndjekjen e linjës së brand-it.

Copywriting
Jepi zë kompanisë, duke ia besuar imazhin tuaj verbal profesionistëve.

Ofrojmë një plan editorial të mirë-studiuar, në të cilin përfshihet: shkrim marketingu profesional për faqe web-i,media sociale, blog dhe fletëpalosje sipas teknikave të copywriter-it, në përputhje me audiencën e synuar. Me Ne audienca juaj do të dëgjojë zërin që dëshiron.