Future Vision Group

Kompani Telemarketing, Tiranë, Shqipëri.

DATA
5 Korrik 2018
SHËRBIMET
KLIENTI
Future Vision Group

Informacion rreth projektit

Future Vision Group, zgjodhi ASL Tech Web për krijimin dhe dizenjimin e brand-it, si dhe për krijimin e faqes së saj zyrtare në internet. Falë një bashkëpunimi të ngushtë, në përputhje me kërkesat e kompanisë, kemi arritur të krijojmë një faqe web responsive, duke rritur akoma më tepër imazhin e kompanisë në tregun e punës; në këtë mënyrë jemi të lumtur që kemi plotësuar pritshmëritë e saj.

Stafi ynë konceptoi, dizenjoi dhe krijoi brand-in e kompanisë Future Vision Group për të përcjellë përmes elementëve vizualë: vlerat, kulturën dhe seriozitetin e saj.

ASL Tech Web ka dizenjuar dhe zhvilluar faqen web të Future Vision Group, me të gjitha funksionalitetet e duhura, në të dyja versionet: desktop dhe mobile. U realizua në këtë mënyrë, që të komunikojë vlerat e brand-it, për të rritur imazhin e shërbimit të ofruar, si dhe për t’i krijuar audiencës zgjidhje dhe lehtësi në navigim.

Stafi ynë i specialistëve të këtij departamenti, është dedikuar për rritjen e prezencës online, në bazë të hulumtimit të tregut dhe audiencës së dëshiruar, si dhe të zgjedhjes dhe implementimit të strategjive të duhura marketing, siç janë: Social Media, Seo, e-mail marketing dhe pay-per-clic advertising.

Fazat e Projektit

TeKafja

  Mobile   Web   Brand   Marketing

Zhvillimi i platformës virtuale të punësimit tekafja.al u realizua nga stafi ynë duke u mbështetur në strategji inovatore dhe efektive me qëllim krijimin e një portali multifunksional dhe lehtësisht...

WiseGroupCenter

  Web   Brand   Marketing

Identiteti i brand-it, zhvillimi i platformës online dhe aplikacioni u mundësuan nga ASL Tech Web. Projekti ishte rezultat i strategjive efektive me qëllim prezencën online për të rritur vizibilitetin...