TeKafja

Portal Punësimi

DATA
5 September 2018
KLIENTI
TeKafja

Informacion Rreth Projektit

Zhvillimi i platformës virtuale të punësimit tekafja.al u realizua nga stafi ynë duke u mbështetur në strategji inovatore dhe efektive me qëllim krijimin e një portali multifunksional dhe lehtësisht të aksesueshëm.

Krijuam brandbook-un e kompanisë (logon, sloganin, fletëpalosjet, kartëvizitat) duke e unifikuar portalin me identitet vizual. Kështu përçuam impaktin e dëshiruar tek audienca në përputhje me filozofinë e kompanisë.

Dizenjuam dhe zhvilluam aplikacionin e portalit tekafja.al në mënyrë të tillë që të lehtësojmë përdorimin e portalit duke ofruar zgjidhje të besueshme dhe të fuqishme, me një dizajn perfekt dhe një eksperiencë të mirë të përdoruesit.

Krijuam fushata të tipologjive të ndryshme në rrjete sociale dhe në google për të rritur brand awareness të portalit. U mbështetëm në një strategji gjithëpërfshirëse në sajë të një analize të detajuar për filozofinë e biznesit.

Fazat e Projektit

Future Vision Group

  Web   Brand   Marketing

Future Vision Group, zgjodhi ASL Tech Web për krijimin dhe dizenjimin e brand-it, si dhe për krijimin e faqes së saj zyrtare në internet. Falë një bashkëpunimi të ngushtë, në përputhje me kërkesat e k...

WiseGroupCenter

  Web   Brand   Marketing

Identiteti i brand-it, zhvillimi i platformës online dhe aplikacioni u mundësuan nga ASL Tech Web. Projekti ishte rezultat i strategjive efektive me qëllim prezencën online për të rritur vizibilitetin...