WiseGroupCenter

Kompani Telemarketing

DATA
1 September 2018
SHERBIMET
KLIENTI
WiseGroupCenter

Informacion Rreth Projektit

Identiteti i brand-it, zhvillimi i platformës online dhe aplikacioni u mundësuan nga ASL Tech Web. Projekti ishte rezultat i strategjive efektive me qëllim prezencën online për të rritur vizibilitetin dhe ndërveprimin e klientëve me faqen e internetit.

Konceptuam dhe dizenjuam të gjithë elementët e brand-it të kompanisë Wise Group Center duke përcjellë misionin, vizionin dhe vlerat e saj për audiencën e dëshiruar. Me anë të brandbook-ut krijuam besueshmëri.

Dizenjuam dhe zhvilluam faqen e internetit dhe aplikacionin e Wise Group Center duke ofruar zgjidhje efektive dhe lehtësi në navigim për përdoruesit në dispozitivët Desktop dhe Mobile.

Zhvillimi i strategjive të ndryshme të marketingut drejt një audience të targetizuar kishte rezultate në rritjen e trafikut të website-it, brand awareness, gjenerimin e lead-eve. Përdorimi I teknikave SEO ndihmoi në optimizimin e renditjes të faqes të internetit në rezultatet e para të motorrit të kërkimit Google.

Fazat e Projektit

TeKafja

  Mobile   Web   Brand   Marketing

Zhvillimi i platformës virtuale të punësimit tekafja.al u realizua nga stafi ynë duke u mbështetur në strategji inovatore dhe efektive me qëllim krijimin e një portali multifunksional dhe lehtësisht...

Future Vision Group

  Web   Brand   Marketing

Future Vision Group, zgjodhi ASL Tech Web për krijimin dhe dizenjimin e brand-it, si dhe për krijimin e faqes së saj zyrtare në internet. Falë një bashkëpunimi të ngushtë, në përputhje me kërkesat e k...