ASL Tech Web

Agjenci Dixhitale në Tiranë

ASL Tech Web, agjenci e Zhvillimit Web dhe Komunikimit Dixhital, me qasje proaktive ndaj risive teknologjike, ofron zgjidhje efektive për klientët që e bëjnë biznesin e tyre të kenë një prezencë online të denjë, në përputhje me nevojat dhe vizionin e tyre.

Ne zhvillojmë ide origjinale, përmes kërkimit të vazhdueshëm për zgjidhje të reja, në hap me evolucionin dixhital, për të ofruar performancë maksimale. Rezultat i një skuadre unike, të cilët bashkojnë kompetencat profesionale, duke ofruar mbështetje strategjike për projektin tuaj.

NA KONTAKTONI

Misioni

Motivi ynë është të ndjekim klientët tanë hap pas hapi dhe të bëhemi pjesë e suksesit të tyre.
Brand origjinal, mision i realizuar!

Realizime

Vizioni

Të adaptojmë fuqinë e botës dixhitale për të ndryshuar filozofinë e të bërit biznes në Shqipëri, me anë të besimit të ndërsjelltë dhe vlerave të përbashkëta.
Unifikojmë biznesin tuaj me ide që nuk flenë!

Na Kontaktoni
Fazat e Projektit

SI PUNOJMË ?

1

STRATEGJI

Studim dhe analiza të detajuara të treg-ut. Krijojmë për biznesin strategjinë më efektive.

Lexo më shumë
2

PLANIFIKIM

Planifikim 360 gradë i çdo projekti, për rezultate më të kënaqshme.

Lexo më shumë
3

NDËRTIM

Aplikim i punës sipas planifikimit, deri në realizimin e produktit përfundimtar.

Lexo më shumë