ASL Tech Web

Gjithmonë në gjurmim të talenteve

Ejani dhe bëhuni pjesë e një eksperience unike!

Studentëve të sapodiplomuar apo individët të cilët aspirojnë rritje profesionale, i ofrojmë mundësi internship-i dhe punësimi pranë zyrave tona.

APLIKO TE NJË NGA PUNËT

Si punojmë?

Analizë

Identifikojmë nevojat tuaja dhe ju ndihmojmë të përcaktoni objektivat.

Strategji

Projektojmë strategji të studiuar në detaje, që të jetë e suksesshme dhe afatgjatë.

Projektim

Projektojmë metoda të strukturuara dhe të orientuara nga objekti i projektit.

Realizim

Zhvilluesit dhe designers transformojnë projektin në kod, përmes programimit dhe dizenjimit.

Pozicione Vakante

Ejani dhe bëhuni pjese e nje eksperience unike!

Përshkrimi i Punës

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation Lorem ipsum dolor sit amet.