Eksplorimi i Reels në Instagram për marketerët: A është vetëm një klon i TikTok?

3 0

Prezantimi i Reels në Instagram; një mënyrë e re për të krijuar përmbajtje, video argëtuese dhe tërheqëse nga Instagram Stories, që shpërndahen direkt në Feed-in tuaj. Pra, për çfarë bëhet fjalë? A është thjesht një klon i TikTok? A është një shembull tjetër i drejtuesit të Facebook që synon të marrë garën në të njëjtën mënyrë që prezantoi Story si një alternativë ndaj Snapchat?

Lexo më shumë